13 Ekim 2019 Pazar

Rational Fırın Yetkili Bayi

RATIONAL SelfCookingCenter 5Senses Fırınlar buharlı pişirme, kuru ısıda pişirme ve kombi seçenekleriyle dünyanın en gelişmiş fırınıdır. Profesyonel Fırın ihtiyacı olan otel, cafe, restoran ve yemekhaneler tarafından kullanılabilir.

Halk arasında okunduğu gibi Rasyonel Fırın olarak anılan bu fırınların SelfCookingCenter 5Senses özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Rational Fırın modelleri elektrikli ve gazlı olarak sunulmaktadır. iCooking Control , iLevel Control, Hi Density Control ve Efficient Care Control akıllı özellikleriyle endüstriyel Mutfak fırın ihtiyacınızı tam anlamıyla karşılamaktadır. RATIONAL fırın fiyatlarını öğrenmek için her ürün sayfasında bulunan formları doldurarak bize ulaşıp teklif alabilirsiniz. RATIONAL Türkiye distribütörü hangi firma? şeklinde bir soru sorarsanız cevabı:

 Ülkemizde RATIONAL almak istediğinizde başvurmanız gereken adres Rational Türkiye Distribütörü olan  ve Soğutma Sistemleri firmasıdır. Ayrıca  Mutfak, Rational Teknik Servis ve Rational yedek parça hizmetleriyle de her zaman yanınızda. Rasyonel fırın olarak da biline Rational Fırın modelleri sahip oldukları üstün teknoloji sayesinde aynı anda farklı yemekleri kokuları ve tatları karıştırmadan pişirir. RATIONAL SERTİFİKALI BAYİNİZ: Rational resmi sitesinde yer alan sayfamızı bu linkten inceleyebilirsiniz: Rational Sertifikalı Bayiniz Mutfak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder